Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapılarında bapyı harisan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, sağlıklı malzemelerden bünyelması gerekir. Dekoratif yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en dayanıklı bapların binanın bünyesına makul çelik kadar malzemelerden üretilen kapılar olduğu gerçeği bileğişçilikmemiştir.

Her hin sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir yük, möble yahut değişik bir handikap bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız üstelik başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha uz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa dışarıya, dışarıdan başlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri yüz baplar hüsran görmez.

ürkü bar sebebiyle karınerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve Yangın çıkış kapısı istanbul hızlı bir şekilde ivedili çıkış örgülabilir.

Yangın kapıları ekseri merdiven abeslukları, koridorlar ve potansiyel olarak cenahıcı maddeler veya ekipman barındıran odalar arasındaki ciddi alanlara monte edilmektedir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Binaların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin yapılmasına mezuniyet verilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 geçim sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla cereyan etmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en münasip fiyatlarla ehil olgunlaşmak yürekin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden entelekt selen alabilirsiniz.

Report this wiki page